v47 (16-22 november)

Domherre! såg en igår trots det varma vädret – är det ett tecken på att kyla och vinter är på ingång? Idag är det fortsatt grått, ganska varmt (+10) och blåsigt från syd.. bra segelväder? Den här veckan fyller en bofast skriven öbo år (30) -GRATTIS till dig! – Gråväder är läsväder! så gå till bibblan och låna en bok eller två , öppet måndagar 10-12 -det går också bra att ringa och boka en bok för avhämtning -070-5644175. Programmen i Skärgårsdröster rullar på – gå in på “för oss öbor” och klicka på länken till Skärgårdsröster – massa spännande, informativa,roliga,lärorika program finns där. – veckans program ska visst handla om ö-namn. Den här veckan kommer läkarbåten (08-12339675) – passa på att boka en tid för influensavaccination om du är +70 eller i riskgrupp (vi andra får vänta till december) Både vanliga förkylningar och Corona härjar nu på ön -så håll avstånd! tvätta händerna! Sprita händerna! stanna hemma om ni känner er hängiga så att vi tillsammans försöker bekämpa detta elände.
Den här veckan är krogen stängd då de laddar för julbordsstart 27-29/11 som också är 1:a advents helg. (sen har de öppet  4-6/12, 11-13/12 o 18-19/12) Ha nu en så härlig vecka som ni bara kan! kram Lotta

Translate »