v48 (23-29 november)

Trots karantänliv så har även denna månad rusat iväg..nu är vi inne på sista veckan i november som slutar med 1:a advent och börjar med soligt väder, växlande vind och plusgrader, alla löv har nu ramlat av träden och de står nakna för vintervila.. fler och fler adventsljus börjar synas i fönstren och det är ju en tröst i mörkret – vi fortsätter hålla avstånd, ses bara utomhus och handlar en pers/hushåll i affären- coronaviruset är inte över! Biblioteket har öppet idag måndag 10-12 (barnen går in för lunch 11) vill man boka en bok görs det på 070-5644175, eller om man vill få en bok/tidskrift/film/ljudbok utlagd.
Veckans program i Skärgårdsröster är ett “telefonröster” av öbor från olika delar av skärgården – vad det handlar om får nu lyssna på den 27/11 kl 14-15 med repriser lörd o söndag eller närsomhelst (efter onsdag) på play -länk finns på hemsidan under “för oss öbor”. Även den här veckan är det en bofast skriven öbo som fyller år -GRATTIS till dig!
Glöm inte att boka tid för vaccination av influensan – läkarbåten kommer torsdag ojämna veckor (08-12339675)
Ut i det fina vädret om ni har möjlighet -passa på att njuta av solstrålarna!
kram Lotta

Translate »