v50 (7-13 december)

Som ni säkert redan fått info om så är årets pensionärsjulbord som Lurkan bjuder på inställt , detta för att inblandade anser det svårt att följa FHMs rekommendationer – en får drömma om detta fantastiska julbord i år och så hoppas vi att det kommer att fungera nästa. Den här veckan gratulerar vi två bofasta öbor -GRATTIS till er – vi firar också nobeldagen, lucia och 3.e advent.
Glöm inte att ladda era ö-kort för fortsatta resor under 2021. (detta kan man få hjälp med på biblioteket, tror jag)
Vi har fått en ny fin lekställning på skolgården – ett piratskepp! passa på att titta på det när ni går till biblioteket som har öppet idag måndag 10-12. Veckans program av Skärgårdröster blir nog spännande då det ska handla om spritsmuggling – ratta in 103,7mhz kl 14,00 på fredag! på lördag kan man gå till bageriet och handla smarrigt bröd,lussebullar,sill mm -öppet 9-14 så passa på! (08-390950)veckan börjar mörk med plusgrader och lite blåsig,tur att det lyser fint med adventsljus i många hus, även en å annan gran tindrar vackert.
Önskar alla en riktigt härlig v50 -känner ni att vi närmar oss ledighet och jul?
Kram Lotta

Translate »