v51 (14-20 december)

Kan det bli svartare än nu? kl 7,30 var det som en kolsäck,lite bättre nu vid 9..men grått,grått grått..det regnar iallafall inte och inte heller blåser det så man får vara lite glad och positiv. Några dagar kvar för skolbarn och arbetare innan vi får ledigt och lov ( om man nu inte är hemma pga covid-19 restriktioner) Idag är det biblioteksdag  -öppet 10-12 -passa på att låna nåt mysigt inför julen. Veckans skärgårdsröster är med en Ljusteröbo,författare och folkmusiker så lyssna! fredag kl 14,00.repriser lördag och söndag, närsomhelst (efter onsdag) på play. Från idag är det nya öppettider i butiken, nya turlistor på W-båtarna. På lördag är det xtra årsmöte på Coop, sista anmälningsdag är 16/12 -alla info finns i butiken eller på konsummoja.se.
Glöm inte ladda ökort för 2021. Den här veckan gratulerar vi en bofast öbo på födelsedagen -GRATTIS! Bageriet har öppet 19/12 o 21/12 9-ca 14,00 -köp godsaker och julklappar lokalt. Ha nu en riktigt go vecka! gör det sista inför julen -slå in klappar, laga mat, baka,stryk gardinerna mm mm.. kram Lotta

Translate »