v53 (28/12 2020 -3/1 2021)

Nedräkningen av 2020 har börjat och de sista raderna från mig i år.. ett år vi alla kommer minnas och kanske gärna vill glömma om man nu inte blivit föräldrar  och mor o farföräldrar för då är det ett superår! andra positiva säker detta år här på ön är : nya krögare! nya bagare! ny driftare i gästhamnen! ny tomatodlare! ny lekplats på skolgården! Nyinflyttade öbor!- ni ser! lite positivt har det allt varit ♥
Idag är biblioteket öppet igen! man har bestämt sig för att små bibliotek får hålla öppet så gå dit! 10-12 är det öppet, nästa chans 4 januari.
Ojämn vecka betyder läkarbåt men jag vet inte hur det gäller denna vecka -man får helt enkelt ringa och kolla 08-12339675. den här veckan och hela januari kommer Skärgårdsröster (103,7mhz) vara repriser -veckans program om “ö-livspussel” – lyssna! Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år! (3 jämna!) GRATTIS till er ♥ hurra hurra!!  Vädret de senaste dagarna har levererat både sol,snö,hård blåst,tö och idag är det grått och risk för regn,hårda vindar från syd. Skollov några dagar till så trist då att inte snön fick ligga kvar. Vi  har några vardagar innan nästa ledighet, några är lediga,några jobbar.. affärens öppettider hittas på Coops hemsida eller på lapp i butiken. Coronaeländet fortsätter så håll ut! håll avstånd!håll er hemma! Tvätta o sprita händerna! Vaccin är på väg så förhoppningsvis kan vi kramas nästa jul och nyår ♥
Önskar alla ett riktigt GOTT SLUT o GOTT NYTT ÅR! kram Lotta

Translate »