V1 (4-10 januari)

Dessa lediga dagar gör mig till en sjusovare (eller är det det mörka ljuset?)
Den här veckan fyller 7 bofast boende öbor år (förra veckan skrev jag 4 men det var faktiskt oxå sju..förlåt) GRATTIS till er alla!♥
Lite snö kom ner nu på morgonen,det blåser NV vindar och är ca 1 grad varmt denna första måndag på nya året. Några jobbar ,några har skollov,några har semester,några är lediga -hur vi än spenderar våra dagar här på ön så gör vi det med avstånd och förstånd. Tyvärr har myndigheterna bestämt att biblioteket ska hållas stängt men idag ska de ha nytt möte och bestämma om framtiden, man kan lämna tillbaka utlästa böcker i den grå lådan som töms varje vecka – iallafall jag håller tummarna för att de tar rätt beslut så vi kan gå dit nästa vecka.. Repriserna av skärgårdsröster rullar på och veckans repris är om avfallshanteringen 2020-2030 så har ni inte lyssnat på det gör det på fredag kl 14,00 eller närsomhelst på webben (103,7mhz -Radio Österåker -Skärgårdsröstertablå) Ojämn vecka betyder läkarbåt (08-12339675) hur det är denna vecka vet jag dock inte men ring och fråga ifall du har behov,passa oxå på att fråga när vi får vaccin för det är nåt vi alla ska få detta 2021! förhoppningsvis är vi alla vaccinerade till kommande sommar.
Stjärngång blir det den här veckan -de kommer som vanligt trettondagsafton men kommer i år inte att gå in utan allt sker utomhus -ladda börsen med kontanter och öppna dörren/fönstret! Det går också bra att swisha till 073-8248800 -märk stjärngång. Nytt år innebär nya årsmöten och först ut är Lurkan som i år kommer ske digitalt pga coronaeländet så håll utkik efter info(7/2 är mötet) Önskar alla en bra vecka! håll ut! håll avstånd! håll kontakt via digitala medier,tvätta  o sprita händera! kämpa på det finns ljus i mörkret ♥
Kram till er alla // Lotta

Translate »