v2 (11-17 januari) 2021

Vardagsvecka! nu har skolbarnen äntligen fått åka iväg till skolan igen, det svåra är väl att komma i vardagsrutinen.. biblioteksansvarig på kommunen har bestämt att biblioteket ska hållas stängt pga Corona men vill man låna böcker går det bra att ringa  070-5644175 eller 070-4525431 så plockar de ihop önskad litteratur och ställer ut kasse med böcker. Vi får se hur länge dessa restriktioner håller i sig. Isen börjar lägga i norrhamnen och i morse var det minus 2 grader, av den snö som föll igår så såg vi inte mycket men det väntas mer- kanske redan idag. Det var halt på vägarna i morse och kan nog fortsätta så då de t.o.m varnar för regn till kvällen så fram med broddarna!
Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år och det skiljer 88 år på äldst och yngst. GRATTIS till er! Repriserna på skärgårdsröster rullar på -den här veckans program “Ett Ö-namns härkomst” med Göran Blom (fredag 14,00 eller närsomhelst på webben) Swea Sandö går Nordans turer från idag och det är munskydd som gäller för alla födda före 2004 – irusningstrafiken – även på båtarna. På fredag är det tulpanens dag! nåt att glädjas åt 🙂 denna dimmiga dag. på lördag har byalaget styrelsemöte (digitalt) om det är nåt ni vill så hör av er!
Vet inte om alla hört att årets lamm redan börjat anlända så det är full fart i lammhagen♥ kram på er och ha en fantastisk vecka! // Lotta

Translate »