v4 (25-31 januari)

Som upplysning kan här meddelas att det kommer att borras och sprängas vid Norrgårdsbygget den här och kanske nästa vecka – så håll rädda djur o människor informerade. Tjohoo!! idag får biblioteket åter ha öppet!! så kom mellan 10-12  men glöm inte hålla avstånd! En person åt gången får komma in. Läkarbåten kommer den här veckan -har du behov boka en tid på 08-12339675. Alla turer till Åsättra bokas på 070-8847335. Radioprogrammet Skärgårdsröster rullar på men jag vet inte riktigt programmen just nu men ratta in 103,7 och lyssna, det finns massor med spännande program! Den här veckan fyller 4 öbor år bla ön äldsta med sina 95 år♥ -GRATTIS till er alla!! Sista veckan i januari en månad med blandat väder -snö/barmark/kyla/mildgrader och enligt dagens prognos ny snö som redan börjat falla, lite blöt men det blir vitt på marken. Nästa gång jag skriver är det februari! Må så gott & sköt om er var i världen ni än befinner er ♥ Kram Lotta

Translate »