v5 (1-7 februari)

28 dagar en allen – det är den månaden vi är i nu! och den är precis som den ska vara -vintrig!! – snötäckt mark,minusgrader,sol..
Idag började svävarturerna till Åsättra -all trafik bokas på 070-8847335
Även om det är svävare så är det inte isar att gå ut på! bitvis är det öppet vatten, i vikarna is men endast för svävare!  Coronasäkra resor -munskydd och få i svävaren så det är säkert att åka.
Bibblan idag måndag 10-12 -coronasäkert även här – en person åt gången i lokalen, Den här veckan gratulerar vi en bofast ung herre ♥(5år!!) GRATTIS till dig!
Vägarna på ön underhålls kontinuerligt, just nu finfina sparkvägar! Skidspår och liten skridskobanan har gjorts på gärdet mellan skolan och Djurgården, skidspåret är 1km långt. På lördag smygöppnar krogen med coronasäker dukning så det är “först till kvarn” som gäller, på söndag har Lurkan årsmöte -utomhus! kl 12,00. Skärgårdsrösterprogrammen rullar på -veckan program handlar om färskvatten,avlopp och föroreningar på våra öar – det vore spännande att få svar på hur många av er som lyssnar och HUR (själv kan jag bara höra på webben då jag inte får in kanalen på mina radioapparater)
Sköt nu om er! njut av vintervädret, ut och skida/sparka/pulka/skotra/gå Kram Lotta

Translate »