v6 (8-14 februari)

Jämn vecka = läkarbåten men jag tror de har svårt att ta sig fram i isen så det blir nog inget denna vecka -är du ändå i behov ,ring och fråga 08-12339675
Ovanligt nog är det ingen bofast öbo som fyller år den här veckan men för er andra som gör det ropar vi -HURRA!! Hurra också för våra rodelåkare från skärgården -de håller världsklass ♥ programmen rullar på i Skärgårdröster -veckans program kan handla om dialektologisk forskning i skärgården.Lyssna fredag 14,00 med repriser lördag och söndag, eller närsomhelst på webben -ratta in 103,7mhz. Massor med snö har det kommit och kallt är det så vatten fryser -inte bara på havet- och de vilda djuren har det jobbigt, det är bara småfåglarna som stortrivs då alla matar dem i massor.. svävarna har fullt upp! många vändor blir det pga coronarestriktionerna – resa bokas på 070-8847335. Bibblan har öppet! idag måndag 10-12 och det finns nya mysiga böcker att låna ♥ All denna snö är till glädje för alla framförallt barnen -kälke,skidor,spark,pulka och snöänglar.. passa på att njut av det härliga vita medans det finns kvar -åk spark! åk skidor! gå föriktigt! ha en bra vecka!
Kram Lotta

Translate »