v7 (15-21 feb)

Halvvägs av månaden februari och man skulle lätt kunna tro att vi har sportlov så mycket folk som det varit ute denna fina underbara vinterhelg! men vårt sportlov är först v9 – helgen bjöd på strålande sol, gnistrande snö, skoteråkning, snowraceråkning,glada skratt, korvgrillning och varm choklad -precis som en februarihelg ska vara ♥ Idag måndag har biblioteket öppet 10-12 – massa nya spännande böcker finns på hyllorna, imorgon tisdag -semmeldagen -finns det nybakade semlor att köpa hos bagarna 14-17 -mums! Den här veckan fyller tre bofasta öbor år -två jubilerar! -20 o 60! -GRATTIS till er! ♥
I fredags på Skärgårdsröster intervjuades Skärgårdens Kälk o Rodelklubb missade ni det går det att höra igen på play -103,7mhz -skärgårdröster och leta fram programmet – den här veckan handlar det om natur,miljö och Norrgårdsprojektet -fredag 14,00,repriser lördag o söndag eller närsomhelst efter onsdag på play. På lördag har krogen öppet igen 13-20 -burgartema! boka bord! eller “take home”(begränsat antal bord pga coronarestriktioner
Ha nu en riktigt skön vecka, njut av skidspår, semlor och det vackra vädret!
Kram Lotta

 

Translate »