v8 (22-28 februari)

Ursäkta sen ankomst men jag har en jubilar hemma som tog lite av min tid 🙂
Förutom min jubilar gratulerar vi ytterligare två öbor denna vecka -GRATTIS till er ♥  vårt vackra vinterväder är nu bort töat och det är nu slaskigt, grått, dimmigt och vått.. (trist till kommande sportlov) men småfåglarna kvittrar som sjutton ♥
Blädder ex av kommunens tematiska översiktsplan för kust och skärgård (TÖP) ligger i vänthuset på södra, låna-bläddra-läs och lämna tillbaka! finns även att läsa  på kommunens hemsida. Veckans Skärgårdsröster (103,7mhz) handlar om Natur o miljö samt Norrgårdsprojektet – fredag 14,00 – närsomhelst efter onsdag på webben. Ön har nu fått sin andra sväng av corona så fortsätt hålla avstånd, tvätta händerna, stanna hemma om du känner dig hängig osv osv.. är du frisk är du välkommen till bibblan idag 10-12. Håll utkik på FB efter skojigheter som bla “bagarna” hittar på (har du inte FB -prata med nån som har så du inte missar) önskar alla en riktigt härlig vecka! Kram Lotta

Translate »