v9 (1-7 mars) SPORTLOV

Albin,Elvira,Enst,Erna,Gunborg,Gunvor,Adrian,Adriana,Tora,Tove,Ebba,Ebbe och Camilla gratulerar vi denna vecka på namnsdagen ♥ som också är mars månads första och sportlov i våra trakter – ett sportlov som får bli på cykel istället för spark då all snön försvann förra veckan, även isarna är nästan borta trots kyliga nätter. Fortfarande gäller att man bokar sina turer hos Swisch Air 0708847335 om man ska åka I-ö -Åsättra. Krokus,Snödroppar och aktiva myror – våren är så smått på gång trots att vi är i vintermånaden mars.. den här veckan fyller två bofasta öbor år – båda jubilerar!! 50 o 70 – Grattis till er ♥
Sportlovet kan oxå bli ett läslov! bibblan öppen idag 10-12 -kom ihåg att hålla avstånd och bara vara en familj åt gången men låna gärna en mysig sportlovsbok! eller lyssna på alla spännande program på Skärgårdröster(1037mhz-Radio Österåker) Listan på program är lååång..
Nu när vi kanske är fler på ön pga lovet är det ännu viktigare att vi fortsätter hålla avstånd! bara gå in en person i affären – stanna hemma om du känner dig dålig – tvätta och sprita händerna!  tillsammans ska vi bekämpa detta eländiga virus. ha nu en riktigt härlig vecka! passa på att njuta av det vårliga vädret!
kram från Lotta

Translate »