v10 (8-14 mars)

Ha ha -sportlovet är över och idag har vi (trots meterologisk vår) vinter -storstövlar på, pulka fram! Vykortsvackert utanför fönstret -ser ut som det ska göra på jul..
Från idag åker man båt från norra till Åsättra, den tidiga turen måste dock fortfarande bokas hos Svisch Air 0708847335. Läkarbåten har börjat åka igen – den här torsdagen är det dock fullt! men ring och boka 08-12339675 för nästa chans (v12) 3 öbor fyller år den här veckan -GRATTIS till er! ( 66,70 o 78) vi firar oxå internationella kvinnodagen,kronprinsessans namnsdag och att SOLEN nu skiner! Idag är det dags att byta bok på bibblan som har öppet 10-12, när man går dit kan man ju passa på att lyssna på Skärgårdsröster (103,7mhz) massa repriser ligger i listan och kommande program handlar om “Lagnö-Tore” sänds på fredag 14,00 med repriser lörd o sönd.
Ni har väl inte missat att bläddra i Översiktsplanen som ligger i vänthuset på södra -eller på kommunens hemsida eller på vår hemsida med länk,
Önskar alla en riktigt bra vecka! Kram Lotta

Translate »