V12 (22-28 mars)

Hurra äntligen måndag och ny vecka! och då får man gå till bibblan och låna en ny bok-hurra!! vårdagjämningen är avklarad- så nu är det vår! det visar sig bla i att snöpinnarna är borta och tussilagon har visat sig. Programmen i skärgårdsröster fortsätter -den här veckan får vi veta lite mer om Brottö – gillar ni programmen? blir de radioaktiva inte fler kommer nog programmet tyvärr läggas ner efter sommaren.
Den här veckan fyller 4 öbor år – GRATTIS till er alla! ♥
Krogen helgöppnar från och med nu, eftersom isen är borta kan man börja åka till ön och gästhamnen, bageriet har både bröd och pizza till påsk -håll utkik efter anslag och på FB.  Affären har påsktider dessa hittar du på Coop Möja eller på affärens dörr. Var med och påverka framtiden – TÖPmöte 12/4 (Teams) anmäl dig och var med  på mötet 16,30-17,30 mer info finns på Österåkers hemsida och även här på våran. 27/4 kommer bokbåten, 27/5 är första grovsopsbåten för i år (OBS en torsdag!) Ny tulista och entreprenör på Åsättralinjen 12/4. Den här veckan kommer läkarbåten om man har behov -torsdag är dagen, gästhamnen är platsen och man bokar sig på 08-12339675. Veckan börjar lite grått men solen lyser där ovan 🙂 ha nu en riktigt härlig sista vecka av mars // Lotta

Translate »