v13 (29/3-4/4)

Adjö mars -välkommen april..!!
invigde krogens “nya” altan i helgen, sååå fint blev det och så bra! (vindskydd -inglasad veranda!) Den här veckan fyller hela 7 öbor år (4,30,33,43,49,54 o 72) GRATTIS till er alla ♥ det är också kortvecka för vissa då det är påsk till helgen och efter påsken tror jag att det är skollov igen, på RadioÖsteråkers kanal Skärgårdsröster (103,7mhz) är veckans program “telefonröster”- om bla dagsläget i Åsättra- fredag kl 14,00,repriser lördag 18 o söndag 15 eller närsomhelst på Play-versionen på webben.
Idag har biblioteket öppet 10-12 så gå dit och låna böcker till kommande långledighet för nästa måndag är det stängt. Viktiga datum att komma ihåg i närtid – 12/4 teams möte om TÖP 16,30-17,30 – glöm inte anmäla dig till Gösta Bergman, byte till vårtidtabell på W-bolaget / 27/4 -bokbåten / 27/5grovsopor
Några har fått vaccinspruta 1 andra ska snart få 2an och vissa får vänta å vänta så fortsätt hålla avstånd,tvätta händerna,försök vara poitiva och glada (det blir enklare då) fjärilar,måsar och nyvakna insekter har visat sig, ha nu en fantastisk vecka och påsk! // Kram Lotta

Translate »