V14 (5-11 april)

Hua..när rullgardinen for upp var det vitt på marken..känns inte så kul men trösten är att det snart är borta igen.. helgen på ön har varit aktiv med bla-lammutspring, god glass i gästhamnen, smarriga bullar och pizza i brödboden,härlig mat på krogen, fint hantverk i sjöbon och välfyllda hyllor i butiken och utanpå allt detta vacker väder samt mycket folk, några blev kvar från gårdagens massutflykt då det är påsklov den här veckan. Läkarbåt (torsdag 08-12339675) sista veckan med Holly o personal då vi får ny entreprenör/båt och personal  -TACK SeaCab för dessa år! Vårturlistan startar 12/4. Kom ihåg att anmäla er till TÖPmötet 12/4 kl 16,30-17,30 (digitalt) till Gösta Berman – lyssnade ni på Skärgårdröster om just detta i fredags? annars går det bra på webben! där finns dessutom många andra spännande program och nya rullar på – fredagar kl 14,repriser lörd 18 o sönd 15-närsomhelst på webben. Den här veckan gratulerar vi 2 öbor på födelsedagen -GRATTIS till er ♥ på gårdagens promenad såg vi massor med blåsippor som idag ligger under snötäcket men snart kan vi se dem igen..det är ju trots allt bara starten av april och då vet vi ju alla att vädret kan vara lite lynnigt.. Våra 80+ har fått första och några även andra dosen vaccin och vi hoppas att resten också får sin dos snart. Ha nu en riktigt bra vecka! Kram Lotta

Translate »