v15 (12-18 april)

Blåsippan uti backarna står.. det är massa fina blåa sippor i backarna, man blir så lycklig när man ser dem,sen lyser tussilago upp också och fjärilarna flyger omkring och är vackra, en å annan humla och bi har också visat sig men de vill nog ha lite mer sol och värme dessa viktiga djur i vär värld. Den här veckan fyller en bofast öbo år -GRATTIS till dig! det är vardag igen med skola, ny turlista på Wbåtarna och ny entreprenör startar sin verksamhet på Åsättra traden idag. Veckans Skärgårdröster (fredag 14,00,repriser lördag o söndag -närsomhelst på webben) handlar om Nautisk kompetens och sjövett – viktigt och spännande ämne.
Biblioteket öppnar snart (kl 10) och vi kan äntligen låna nya härliga böcker.
Krogen har öppet fred o lördag hela april. Bageriets roliga evenemang får man ha koll på via  anslag och FB. Gästbåtar har börjat hitta till gästbryggan så man kan väl säga att säsongen börjat så smått.. (snart är det dags för loppisar!)
Glöm inte att titta in på byalagets hemsida som kontinuerligt uppdateras med information.
Önskar all en härlig “mitt-i -april”- vecka, hoppas ni får vaccin som ni ska, får vara friska och att solen lyser massor på er vart ni än i håller till. Kram från Lotta

Translate »