v17 (26/4-2/5)

Då kliver vi snart in i den ljuvliga månaden maj men först ska vi säga adjö till april med skönsång & brasa.. kylan har kommit tillbaka och det singlar ner små snöflingor o nordan viner runt knuten..trots detta har maskrosorna börjat visa sig – denna älskade  lilla gula blomma som vi nu älskar  men som vi anser vara ett ogräs senare i sommar – vi är bra konstiga vi människor.
Bibliotek idag 10-12 och även imorgon fast då i form av bokbåt -södra kl 14-15,30. Veckans program av Skärgårdsröster går i musikens tecken – vacker musik av o  med Benny Johansson  -lyssna lyssna!! fredag 14,00
Den här veckan fyller två öbor år -GRATTIS till er ♥
Till helgen har det mesta öppet på ön -bageriet,sjöbon,affären, krogen, gästhamnen,butiken, Ötäppan,RoKaDo,, Ön börjar vakna! Handla lokalt!
Fler o fler blir vaccinerade men fortfarande ska vi hålla avstånd, stanna hemma vid förkylning,tvätta o sprita händerna och inte krama okända.. Ta hand om er!
kram Lotta

Translate »