V19 (10-16 maj)

maj är en födelsedagarnas månad..den här veckan är det 5 öbor som fyller år -Hipp hurra för er! ♥ vid en promenad häromdagen gick jag förbi en korkek!! Gratulerar initiativtagaren till utfört projekt och knycker idén. Har jag sagt att sädesärlorna kommit (undrar vad de tycker om det kyliga vädret) sen i onsdags har det kommit ca 20mm regn och just nu regnar det igen..behövligt och bra för allergiker men blött 🙂 Den här veckan är kort arbetsvecka då det är Kristihimmelfärdshelg -Sjöbon har öppet fredag 14/5 11-14 (ser tyvärr ut att bli regn även då men det kan ju ändras) Bageriet kommer ha öppet (nytt å fräscht där!)liksom krogen och gästhamnen.  Affären har lite ändrade öppettider än vanligt den här veckan (se Coop Mojas hemsida) och det är årsmöte imorgon på Coop -digitalt. Kommande årsmöten är  12/6 Byalaget (flyttas från 22/5 till 12/6 pga Covid – kallelse kommer i god tid innan mötet) 19/6 Vägföreningen o S9/10. Skärgårdsröster rullar på så glöm inte att lyssna (103,7mhz – närsomhelst på webben) Hör just nu på radion om körsbärsblommor – men de har inte visat sig riktigt än härute så den gobiten har vi kvar ♥
Ut och leta korkek! glöm inte bibblan, sköt om er, ät tårta och sjung för veckans alla födelsedagsbarn! Kram Lotta

Translate »