v21 (24-30 maj)

Mellan hägg och syren befinner vi oss just nu ♥ -lite skrämmande är det dock att det är så lite insekter,men kanske det fortfarande är lite för kallt? körsbärsblommorna börjar redan falla men nu blommor andra fruktträd istället, det är fortfarande sagolikt vackert,vitt,rosa,grönt i olika nyanser.
I helgen såg vi lekande rävungar -såå söta! Veckan blir aktiv! -annandag pingst o bibblan idag 10-12, grovsopor på torsdag 9,30-12 ,sjöbon öppen på lördag 11-14, veterandagen o morsdag samt alla födelsedagar 9st (3-83år) GRATTIS ♥
Vill du ha kallelse till byalagets årsmöte 12/6 så meddela detta på byalaget@ingmarso.se -annars kommer det finnas info på anslag på ön, och på hemsidan. Hoppas vädret blir bra då vi kommer vara utomhus, hålla avstånd men hålla ett informativt årsmöte. Ha nu en riktigt bra sista majvecka -nästa går vi in i juni.. Kram Lotta

Translate »