v22 (31/5-6/6)

Byalaget har skickat ut kallelse,  till årsmötet 12/6via mail men får väldigt många studs, så har du inte fått kallelse men vill ha – skriv till byalaget@ingmarso.se så skickar vi kallelse.
Vägföreningens årsmöte är framflyttat från 19/6 till 4/7 kl 13,00
Imorgon 1/6 kommer Roslagsvatten till “sopgården” 15-19 för att informera om det nya sorteringsprojektet som ska startas för bofasta (steg1) -faller det väl ut kommer nog alla så småningom få chansen till att sortera mera! ” vi gör soppåsen lättare”. I onsdags fick vi ca 50mm regn så har du inte varit ute och kollat båt/hus kanske det är idé väldigt snart. Grovsopsfesten i torsdags gick galant och Ingmarsö bageri fanns på plats för kaffe och bullar- tjohoo!!
Den här veckan hissar vi flaggan för 6 bofasta öbor och för svenska flaggans dag – lika bra att den hänger uppe hela veckan 🙂 GRATTIS till alla födelsedagsbarn (16-83) Programmen i skärgårdsröster rullar på – missa inte att lyssna! Bibblan har öppet idag 10-12 och det finns massa bra läsning så gör  ett besök. Annars rullar livet på…det händer saker uppe vid bageriet, massa nyheter hos gästhamnsbutiken, Ö-täppan har blommor och RoKaDo Trädgård har jord, krukor,krattor mm bygget av skaterampen är igång,
Kram å ha en bra vecka! // Lotta

 

Translate »