v24 (14-20 juni)

Börjar veckans brev med pekpinnar (som jag inte gillar att dela ut)
1) Fimpar!! ta upp dina fimpar! ser alldelles för många på vägen nu när vi är fler än bofasta på ön – hur svårt är det att ta upp sin fimp?
2) Håll hunden kopplad -nu är det fullt med bäbisar -rådjurskid mm – i naturen.
3) Är sopkorgar o återvinningsigloos fulla -släng inte i mer/ställ utanför utan ta dina sopor med dig igen.
Så ..nu kan vi börja veckans brev.. solen skiner o himlen är blå,det är VM i fotboll, det är sommarlov och vi närmar oss midsommar – även i år hoppas vi att ni vågar er ner till norra till 17 båten för att vinka in den -men tänk på avstånd, att vara hemma om man känner sig risig osv.
Själva midsommarfirandet får man i år sköta hemma på egna gräsmattan/altanen.Lördag 19/6 är det öppet i sjöbon igen – massor med fina hantverk.Byalaget hade årsmöte i lördags tillsammans med info om “Hattes” lada och presentation av fam. Boersma som med sina jerseykor flyttar hit i slutet av året. Mer info om detta finns på hemsidan. Vi var ca 30 pers som samlades på Lurkan och årsmötet gick bra, delvis ny styrelse valdes in. Protokollet kommer finnas inom kort på hemsidan. Från nästa vecka ändrar Coop sina öppettider och de kommer finnas på deras hemsida konsummoja.se
På torsdag kommer läkarbåten om man har behov och tider bokas på 08-123 396 75. Den här veckan gratulerar vi en bofast öbo på födelsedagen -GRATTIS till dig! Nu är det strax dags att gå till bibblan som har öppet måndagar 10-12.
Önskar alla en riktigt härlig vecka och njut av vädret vilket det än blir! Kram Lotta

Translate »