v25 821-27 juni -midsommarveckan)

Sommarvärme,bibblan 10-12 idag , sommarstolstånd,Loppisar,insekter, magiska nyponrosor,badbart i havet (?) flugor,pioner,gullregn, myggor, vallmo,mördarsniglar,midsommar,2 bofasta öbor som har födelsedag-GRATTIS!! lönevecka, nya öppettider på Coop, ny turlista W-båtarna börjar gälla 25/6
103,7mhz -skärgårdsröster går nu in i ett reprisflow – massa händelserika program -lyssnas bäst på webben -radio Österåker/skärgårdsröster/välj program. Veckans radioprogram (25-27/6 på radion ) är med våra bagare och gädthamsLisa ♥ programmen är om och med skärgårdsbor blandat med massa skön musik.
Bygdegården planerar för högtryck om Ingmarsödagen (10/7) men vet först efter 1/7 hur många man får släppa in så håll utkik, det kommer iallafall bli både spring och marknad. Sjöbodens öppettider denna vecka fredag 10-13,lördag 10-13 o söndag 13-17 – bra ställe att köpa “gå-bort”-presenten på.!
Byalaget (via Lotta) fortsätter dela ut vattenprovsflaskor.
Årsmötesprotokollet från byalagets årsmöte finns nu att läsa på hemsidan och på anslagstavlor på ön.
Önskar alla en underbar vecka och en härlig midsommar -som vi även i år kommer fira i mindre grupper men vid ca 16,45 träffas vi på behörigt avstånd på norra bryggan och hurrar in W-båten (troligen Väddö) med flaggor och hurra-rop -GLAD MIDSOMMAR!! // Lotta

Translate »