v26 (28 juni -4 juli)

I år bjöd “midsommare”-båten på en riktigt bra show! tutade hela Äpplaröfjärden, hade vattensprut & dansade vid bryggan = jättelyckat!
Hela helgen har faktiskt varit helt fantastisk med sol,dans runt midsommarstången,regn,fåniga lekar o spel, god mat, barn & barnbarn,båtåkning, besök på både bryggan o bageriet..igår hade vi blixt,dunder och små strömblippar (info för er som inte var på ön)
Idag är himlen blå, solen skiner, det är svaga vindar och veckan är igång.. nya öppettider på biblioteket från idag! måndagar 13-14 o 18-19 – välkomna säger bibliotikarien! Den här veckan fyller 2 bofasta öbör år -GRATTIS till er! ♥
Fler o fler loppisar ploppar upp på ön – gå en loppisrunda!
Läkarbåtsvecka! – 08-123 396 75. Radioprogrammet Skärgårdsröster (103,7mhz-Radio Österåker) fortsätter sina program -denna vecka -Nautisk kompetens,Sjövett och skärgårdskunskap. Från nu är allt öppet på ön (museet/bageriet/brödboden/sjöbon/affären/krogen/bryggan/småbutiker på ön)
Kiropraktorbåten börjar åka runt igen och kommer till Ingmarsö 6-7/7, 23/7 o 4/8 -tid bokas på 070-743 78 07 eller på FB/Instagram.
Läs om “Hattes” lada på hemsidan och var med och bidrag till att Ingmarsö förblir en ö med ängar,hagar och betande djur.
Läste nåt fint som passar på vår ö – “Ingmarsö -Pärlan i mellanskärgården året runt.Lätt att hitta,desto svårare att lämna” några måste dock ha gjort detta men andra- de med semester o sommarlov/jobb – får vara kvar!! var rädda om vår ö -plocka upp ditt skräp o  dina fimpar! gå på vänster sida! håll avstånd (fortfarande corona!) och njut av livet! Kram från Lotta

 

Translate »