v27 5-11 juli)

Andra veckan i juli och värmen den fortsätter..den här veckan kommer koncentreras mycket på INGMARSÖDAGEN som blir på lördag (10/7) det blir lopp,marknad och musik, i år är allt utomhus pga pågående pandemi – 11-14 & 17-20 (ca) är det aktiviteter uppe vid Lurkan – välkomna!
Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år -GRATTIS till er ♥
Vill du låna en bok är biblioteket öppet 13-14 & 18-19 -finns massa bra böcker för både stora som små.
Vi håller tummarna för att Coop kan öppna idag efter helgens IT-attack..(mjölken börjar ta slut därhemma!) Den här veckan körs reprisen av intervjun med våra lokala företagare -krogen o ötäppan – missade du det programmet sänds det 9-11/7 eller närsomhelst i webben -var? jo på Skärgårdsröster/Radio Österåker/103,7mhz. Ha nu en riktigt härlig vecka här på ön – träna inför Ingmarsöloppet och var med och spring på lördag! Kram Lotta

Translate »