v28 (12-18juli)

I 45 år har Ingmarsödagen hållit på uppe vid Lurkan och i år liksom de flesta fick vi ett fantastiskt väder! 115 löpare, utställare och publik var alla nöjda och styrelsen i bygdegårdsföreningen tackar alla som var med och gjorde dagen så bra! Våra nya bönder var på plats och presenterade sig, sin ost och framtiden, det var musik på scenen och laxmackor i magen, allt skedde utomhus pga pågående pandemi. TACK för årets insats- nu laddar vi för nästa år! Helgens väder blev klart bättre än vad prognosen lovade i fredags  så även trubaduruppträdandet på Bageriet och musikquiz på Bryggan igår avlöpte i sol -hurra!! Den här veckan hittar jag ingen bofast öbo som fyller år – rätta mig om jag har fel. Biblioteket har öppet idag måndag 13-14 o 18-19 – välkomna att låna/lämna tillbaka! Veckans program i Skärgårdsröster handlar om Skärgårdssläkter och kan bli riktigt spännande – är vi släkt? fredag 14,00 med repriser lörd o sönd samt närsomhelst efter onsdag på webben – (103,7mhz/Radio Österåker/ Skärgårdröster) Jämn vecka betyder att Läkarbåten kommer -torsdag (08-12339675) på onsdag flaggar vi för kronprinsessan som fyller år! Mycket folk betyder mer hänsyn, så håll avstånd,plocka med dina sopor (stora som små) och njut av sommaren!!  kram Lotta

Translate »