v32 (9-15 augusti)

TACK bästa sommarvikarien för info under veckorna då jag var ledig från skrivandet ♥ den här veckan är det lite lugnare på ön då många,liksom jag, börjar jobba igen..3 bofasta öbor fyller år den här veckan (4-78) GRATTIS till er!
den här (och förra) veckan flyttar nya bofasta in på ön – välkomna till er säger vi! (fler barn till förskola/skola!!) Nytt spännande program i Skärgårdsröster -fredag 13/8 med repriser lördag o söndag eller närsomhelst på webben – Lantmäterikartor och skärgården med Österåkers kart/mätchef Katarina Nilsson, missa inte!! Biblioteket har fortfarande sommaröppet men många av våra företagare har ändrade öppettider från nu så håll koll! Loppisarna har fortfarande öppet och fylls på med jämna mellanrum så gör ett besök och fynda. Jaktlaget meddelar att vildsvinen fortfarande härjar och tar gärna emot observationer.
Byalaget har aldrig semester, vi jobbar på, vill du ha mer info finns det på hemsidan under flik Byalaget, vill du ha kontakt med nån i styrelsen är det bara att höra av dig. Den här veckan startar bra – blå himmel, svag vind och ca 15-18 grader. Önskar alla en riktigt bra vecka vart i världen ni än befinner er! Kram Lotta

Translate »