v33 (16-22 augusti)

Skolstart!!,nya turlistor,regn,2 födelsedagsbarn som bor på ön året runt, bibblandag,krogen o bageriet stängda början av veckan – det närmar sig höst.
Till kommande grovsopor (18/9) kommer alla böcker i vänthusen att slängas – så vill du rädda nån bok så passa på! detta beslut togs på vägföreningens årsmöte då folk missbrukar denna fina idé om att kunna byta böcker – nu dumpas det! både film,tidningar och böcker lämnas i vänthusen utan att ställas upp/ iordning så nu är det stopp med detta. Trist för oss som gillat att byta böcker. Eftersom det regnar så har man tid för lite pussel -sådana finns på loppisarna som fortfarande har öppet – gå och fynda!
Just nu är det repriser som gäller på Skärgårdsröster 103,7mhz glöm inte lyssna på de fina,informativa och spännande program som gjorts under de senaste åren.
Även om veckan startar lite gråtrist och blöt så kanske inte hela veckan ser ut så men OM så klä på regnkläderna och gå ut i skog och mark, nu kanske svampen har börjat ploppa upp! Blåbär finns det också har jag sett.
Njut av vad Ingmarsö har att erbjuda, sköt om varandra och må så bra ni kan! Kram Lotta

Translate »