v34 (23-29 augusti)

Slutklämmen på augusti börjar med sol,blå himmel och svag vind (och något för kyliga grader) och har ni sett så fina dikena blivit nu när vägföreningens entreprenör klippt dem? på vissa ställen är det tom dikat! och “potthål” och regnrännor är igenfyllda! hurra!! bra vägunderhåll har vi på ön!
Den här veckan fyller två bofasta/skrivna öbor år -GRATTIS till er!
Den här veckan är sista på Coop med “varje dag öppet” sen blir det nya tider från nästa vecka. Repriserna rullar på  i Skärgårdsröster och hur framtiden för detta intressanta,spännande program blir vet vi inte än.
Styrelsen i Byalaget har haft sitt första höstmöte och frågorna rullar på- glöm inte att även Byalaget behöver pengar för att snurra runt – swish 123 615 78 79 eller PG 920997-4 – alla bidrag välkomnas -mer info om Byalaget finns på hemsidan.
Pandemin har lättat och detta märktes i helgen då det var både födelsedagsfester och kräftskivor  på ön men det är inte över så tänk efter före..
Ha nu en alldeles underbar sista vecka i augusti! njut av vad naturen har att bjuda på, passa på att åka lite båt,gå i skogen,njut av bageriets bröd och krogens mat.
18/9 är det grovsopor!          kram från Lotta

Translate »