V35 (30/8-5/9)

Pandemin fortsätter och det gör att vi kanske är fler som är på ön även i höst (några nyinflyttade och några deltidsboende..) då är det bra att:
Krogen,Bageriet,gästhamnen,biblioteket och affären finns -från idag har affären nya öppettider -riktigt bra faktiskt!  och krogen och Bageriet har öppet i slutet på veckorna ,nu med begränsat antal personal då vi kliver in i lågsäsong, på gästhamnen kan man hyra bastu och uppe vid Lurkan kan man åka skateboard!  eller varför inte ta en tur i skogen? nu när det regnat så mycket poppar svamparna upp.. fortsätter det att regna kan man låna en god bok på biblioteket som har öppet måndagar
Att markera i almanackan! – 18/9 – grovsopor, 5/10 bokbåten
Inga nya program från Skärgårdsröster (103,7mhz) men väl värda repriser att lyssna på. Veckan börjar bra med värme,sol och svag vind.
Livet är skört så var rädda om varandra ♥ Kram Lotta

 

Translate »