v37 (13-19 september)

Blå himmel, bra temperatur, lite vind som gör att segelbåten tar sig fram..
Gräsmattorna växer fortfarande galet mycket och gräsklipparna går varma varje helg – ha ha ha
Den här veckan fyller 6 bofasta öbor år (förra veckan var det 3 – jag hade missat två små 🙁 och veckans barn fyller 40,58,64,75 o 77år – GRATTIS till er!)
Biblioteksdag idag -tror det fortfarande är “sommartider” på bibblan dvs 13-14 o 18-19. förutom biblioteket kan man besöka öns museeum som öppnar om man vill komma dit ,på helgerna har de säkert också öppet. I helgen låg det många båtar i gästhamnen.
De som varit på ön har sett att: telestolparna tas ner, att dikena klipps och potthålen fylls igen, man kan även ha fått påhälsning av vildsvinen som härjar på ön men som jaktlaget försöker bekämpa. På lördag 18/9 är det återigen dags för grovsopor 9,30-12,00 på södra. // Kram Lotta

Translate »