v38 (20-26 september)

Som vanligt var det lite av en folkfest när grovsopsbåten kom, Ö-täppan sålde grönsaker och blomlökar och bageriet kaffe,mackor och bullar, vädret var okej för denna typ av arbete och de flesta skötte kösystemet bra, tyvärr “glömde” nån sina säckar på södra men jag hoppas de nu är hämtade så inte nån annan måste ta hand om dem, för nästa chans till grovsopor är först i maj 2022!!. Det var väldigt mycket denna gång (kan det bero på vårens torsdag? ) och kön höll på i 2,5 timme – aldrig varit med om det förut..kön brukar mattas av. Skönt att ön blev av med lite skräp. Den här veckan börjar mulet,blåsigt och känns lite höstigt. 3 bofast skrivna öbor fyller år den här veckan -GRATTIS till er! Biblioteket har öppet idag måndag så passa på att låna nån mysig bok. Vildsvinsbeståndet har jag inte hört nåt om på ett tag så de kanske är färre eller trivs i sina grupper alldeles förträffligt och bökar vidare. Höst betyder att styrelsemötena i föreningarna startat – vill då nån av öns föreningar något är det bara att höra av sig – de finns till för dig! och info finns på hemsidan under flik “för oss öbor”. Kram å ha en bra vecka! // Lotta

Translate »