v39 (27/9-3/10)

Wow vilken helg vi hade!! precis så vill man ha september..och det fortsätter så iallafall idag – sol, svag vind,blå himmel, okej temperatur.
Hört att det inte bara är vildsvin som bökar runt utan även grävling – meddela jaktlaget om du har besvär så kommer ni tillsammans på en lösning. Har just nåtts av informationen att Skärgårdsröster lägger ner, mkt tråkigt men det finns för få eldsjälar som vill producera – ämnen att prodeucera finns det gott om! men alla program finns fortfarande att lyssna på! 103,7mhz – Radio Österåker/skärgårdsröster – enklast på webben. Har du böcker hemma från bokbåten är det dags att lämna in dem då vi får ny chans till nya fräscha böcker 5/10. På lördag slår Lurkan upp dörrarna för lite PUB m musik och mat. Krogen har från nu öppet fredag -lördag. Ö-täppan/RoKaDo Trädgård/bageriet och gästhamnens lilla butik har öppet efter överenskommelse, Loppisarna på ön har mer eller mindre stängt för säsongen. Nästa vecka är det nya öppettider på Coop. Den här veckan fyller 6 bofast boende öbor år -GRATTIS till er! ♥ (5-71)
Gå  ut och njut av dagen- kanske en liten svamppromenad?? ! Kram Lotta

Translate »