v41 (11-17 oktober)

Välkommen v 41! som startar lite gråmulet,löven börjar ramla av träden, färgerna är fina, skogen är full av svamp. Den här veckan har vi ingen bofast som fyller år (rätta mig om jag har fel) men biblioteket är öppet som vanligt idag måndag (13-14 o 18-19) på söndag är det städdag på Lurkan -tänk på att Lurkan är hela öns anläggning – vi äger och driver den – start nånstans runt 10.
Styrelsen hoppas att ni är många som dyker upp. Krogen har öppet fredag och lördag – boka bord och ät nåt av deras läckerheter. Ö-täppan har fortfarande tomater och andra grönsaker att sälja. Jägarna kämpar på med vildsvinen. RoKaDo säljer jordförbättringsmedel,mull mm. Vill man ta en dopp i havet går det bra att boka bastutid i gästhamnen och ta ett härligt basubad.
Repriserna på Skärgårdsröster rullar på och finns att lyssna på Radio Österåker Play ( kan vara trevligt en kulen dag) Ha nu en riktigt bra vecka så hörs vi nästa! Kram Lotta

Translate »