V43 (25-31 Okt)

hej hej.. ni slipper mig inte! (sen pga av fabriksarbete idag) Dagen har varit fin har jag sett genom fönstret. Nu är det mesta i lövväg inte grönt längre utan gult,rött och brunt.. många har varit ute i helgen för att stänga igen och dra upp båtar – lite tidigt kan jag tycka – inte före allhelgona♥:) hoppas bibliotikarien hade några lånare idag. Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år – HURRA för er!
Till helgen kan ni förutom att äta och dricka på krogen också besöka dem på söndag då Svartsö Skola gästspelar med lite marknad, fika och smått å gott (de samlar in pengar för kommande skolresa)
Kommande aktiviteter på Lurkan:  4/11 -bio Apstjärnan kl 18 – fi entre, för alla åldrar, saft o popcorn.  6/11 -Allhelgonamarknaden utomhus 14-17 (är vädret orkan och ösregn flyttar vi in) i och med detta veckobrev kliver vi ur Oktober och in i November.. Ha det gott!! / Kram Lotta

Translate »