v44 (1-7 november)

Vilket ljus man vaknade till idag -kanske det är de gula löven som gör sitt – jösses vad löv det ramlat den här helgen! Normaltid gick vi in i i helgen, höstlovet (läslov) startar idag eller kanske igår söndag med att Svartsö Skola gästspelade på krogen – där kunde man få go fika,hembakat bröd, goda mackor och glass – all behållning gick till skolbarnens kommande skolresa, smarrigt,gott och trevligt. Eftersom det är lov har bageriet lite extra öppet den här veckan -pzza på onsdag! Lurkan visar bio för hela familjen på torsdag kl 18,00 – Apstjärnan –fri entré och på lördag är det Allhelgonamarknad 14-17 på Lurkan, efter det kan man vandra till Bageriet igen och få lite nygrillat lamm (15-18) den här veckan gratulerar vi 2 bofast öbor på födelsedagen -GRATTIS
Har ni sett de nyplöjda åkrarna? Fam Boersma har börjat så smått..
Så här på lovet kanske man har tid för både boklån på vårt lilla bibliotek -öppet idag måndag 13-14 o 18-19 och ett härligt bastubad i gästhamnen – kolla tid och ring och boka.
Den här och nästa vecka är det slamtömning för de som är berörda av sånt.
Ha nu en underbar vecka! Kram Lotta

 

Translate »