v46 (15-21 november)

Halvtid av november! och den börjar med lite sol, svag vind och få grader..
Det här med att sortera verkar svårt..igår när jag skulle lämna glas i gloos så låg det massor med ofärgat glas i burken för färgat glas och i pappersigloon låg massa well – synd att det inte fungerar som det ska för det krånglar till processen i slutänden. Apropå slut så avslutas nu projektet med sortering av hushålls soporna som vi bofasta hållit på med sedan i maj (papper/aluminium o plast) nu ska Roslagsvatten utvärdera så får vi se vad som händer framöver.
Den här veckan har vi en bofast öbo som fyller år -GRATTIS till dina 31… ♥ (eftersom vi har några nyinflyttade kan jag missa,meddela mig gärna!) Biblioteket har öppet idag 13-14 o 18-19 -lämna tillbaka/låna/tidningar/böcker/ljudböcker/filmer.. har ni sett att förskolebarnen har utställning på skolhuset?
Istället för löv börjar nu träden kläs med ljusslingor och snart (28/11) är det 1a advent. 7 december kommer kommunledningen till ön -lägg in det i kalendern. Njut nu av denna näst sista vecka i november, sköt om er, håll avstånd, ät gott på krogen till helgen, håll utkik efter aktiviteter, skapa aktiviteter, plocka den sista svampen, mys inne i värmen – vad ni än gör – ha det bäst! //Kram Lotta

Translate »