v47 (22-28 november)

Solen skiner och frosten ligger på gräsmattorna -det är minusgrader!!
Och tänk att november snart är slut , den var snäll iår.. snöpinnarna är nu uppsatta så nu är vi redo här på ön för plog”bilen”. Idag har biblioteket som vanligt öppet och tiderna är 13-14 o 18-19 – besök vårt fina lilla bibliotek!
En bofast öbö fyller år den här vecka – GRATTIS till dig! ♥
På söndag är det 1a advent och då kommer ännu fler ljus lysa i våra fönster trots dyra abonnemangsavgifter och elkostnader, för är det nåt vi gillar så är det advensljus! Notera in i almanackorna att kommunledningen kommer 7/12 till Lurkan och att man troligen även kommer kunna vara med digitalt, vilket ju är bra nu när FHM gått ut med nya restriktioner igen (eller om man inte har möjlighet att komma ut) 11 december blir det julmarknad och jullunch på varvet  i Norrviken 11-13,30 och sen är det julkonsert på Lurkan kl. 14,00 – så se till att vara här då.
Ha nu en riktigt härlig v47 så hörs vi i nästa! Kram Lotta

Translate »