v49 (6-12 december)

Brr..idag hade jag inte alls lust att gå ur huset-ville vara hemma och elda i kakelugnen..  minus 10 och nordlig vind -ingen bra kombo, bara lite vitt puder på marken. Den här veckan fyller 5 bofast boende öbor år -GRATTIS till er ♥
(6,14,18,64,65) biblioteket är STÄNGT idag, alla hälsas välkomna tillbaka nästa vecka. Imorgon 7/12 kommer kommunledningen till ön -både politiker och tjänstemän – passa på och lyssna samt komma med dina synpunker kl 17,30 på Lurkan. Dag 6 denna månad betyder lucka 6 på Coop – varje dag en ny spännande lucka.. vad är det idag månne?? På lördag händer det mycket – marknad o jullunch på Norsviksvarvet -julkonsert på Lurkan och bartömning på krogen. Vi har dessutom Nobeldagen att fira den här veckan.  Önskar alla en helt underbar vecka med massa ö-aktiviteter! kram Lotta

Translate »