v52 (27dec 2021 -2januari 2022)

måndag,onsdag o fredag får vi post denna vecka. Isläggning -så nu går W-bolaget över till istabell och ska man åka till Åsättra måste man ringa på alla turer – 0708-847335 – senast 19,00 dagen före avresa. Jämn vecka betyder även läkarbåt men om de kommer eller inte har jag ingen koll på, man får ringa och kolla (08-12339675) Biblioteket har stängt pga pågående flytt. Ön har sorg då vi forlorat en god, kär ,glad vän som efter en tids sjukdom hastigt i förra veckan lämnade oss – vi tänker på anhöriga ♥ Coronaeländet fortsätter i världen så vi  kämpar på med avstånd/tvätta händerna/munskydd om det behövs/stanna hemma vid förkylningssymptom, men passa gärna på att vara ute nu när solen skiner, o vinden inte är allt för elak..fortfarande lite för lite snö för skid och pulkaåkning men skridskor på insjöarna kanske fungerar – gör dock en koll innan ni ger er ut! Den här veckan gratulerar vi 1 bofast öbo -GRATTIS till dig ♥
Tänk på alla djur (och rädda människor) och låt bli smällare till helgen då vi ska kasta ut det gamla året och välkomna det nya! Ha nu en så bra vecka ni bara kan så hörs vi 2022 ♥ kram Lotta

Translate »