v1 (3-9 januari 2022)

Om man gillar grått och blött så är denna första måndag i januari helt perfekt ♥
Det varnas på radion om att kvällen o natten kan bli väldigt hal, så ta det försiktigt i morgon bitti om ni måste ut på vägarna. Den här veckan fyller 10 öbor år – GRATTIS till er alla ♥♥ Förskola/bibliotek behöver hjälp den här veckan med sina flyttar – bärhjälp/städhjälp/lite snickar hjälp – så kan du – kom till skolgården och få en uppgift. Snart också dags för vår nya “Bondefamilj” att komma till ön, ska bli så spännande att se vad de ska hitta på och att få nya barn till förskola och skola.  Januari kommer också att bli en start för lite mer barn o ungdomsverksamhet på Lurkan,Planerad start när skolorna börjar igen men med viss reservation för coronaläget.(max 8st i Lurkan i dagsläget)
Kom ihåg att du som fastighetsägare/huresgäst på Ingmarsö automatiskt är medlem i Ingmarsö Byalag och att styrelsen finns för Dig! så har du nån fundering så kontakta styrelsen – vill du sen också vara med i nån av öns föreningar kontakta respektive valberedning (Byalag/Vägförening/Bygdegårdsföreningen/ Museet/Norrgården Kulturlandskap/ Norra hamnen – det finns säker fler…) Ojämn vecka innebär post tisdag o torsdag, vilket denna vecka innebär bara tisdag då torsdag är en röd dag. Ladda er för stjärngång! för på Trettonhelgen kommer de!! Kram å ha en bra vecka  // Lotta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Translate »