v2 (10-16 januari)

Skolorna igång igen efter juluppehållet,förskolebarnen på ön får komma till “nya” lokaler (för dem!) och biblioteket börjar ta form i sina nya lokaler som är i gamla skolhuset – idag öppet 13-14 och 18-19 – VÄLKOMNA!!
Vädret är det si o så med,ömsom kallt och milt gör att vattnet ibland är fast och ibland flytande = svårkört! Alla turer till Åsättra måste bokas på 0708-847335.
Läkarbåten ska enl turlistan komma på torsdag men om den kan det pga isläget vet inte jag i skrivande stund. (ring och kolla 08-123-39675 om du har behov) Årsmötet i bygdegårdsföreningen 5/2 kommer troligen även i år hållas utomhus pga det rådande Covid läget.
Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år (2,46,62 o 90år) GRATTIS till er ♥
Byalaget kommer i år byta delar av styrelsen då sittande ledamöter önskar avgå, är du intresserad? återkom till valberedningen!
Ha nu en riktigt bra vecka! Kram Lotta

Translate »