V3 (17-23 januari)

Covidspruta 3 gjorde att jag inte var på plats igår därför kommer veckans info idag istället. Ojämn vecka betyder (som jag fått veta) att posten ska komma tisdag o torsdag men om det är så vet man inte riktigt då det i förra veckan kom post månd,tisd o torsdag -klart förvirrande!
Hoppas ni var på vårt “nya” bibliotek igår och såg hur stort och fint det blir.. eget barn & ungdomsrum med lässoffa och massor med böcker! Den här veckan fyller 4 bofasta öbor år (2,60,62 o 71) GRATTIS till alla er♥
Tyvärr har det milda vädret gjort att både snö och is är borta, känns mer som höst än som vinter, men himlen har gett oss fantastiska färger,norrsken mm
Tjugondaknut har nu varit så i de flesta hus är julgran och adventsljusstakar borttagna men i några lyser det fortfarande mysigt.
Önskar alla en fin vecka! //Kram Lotta

Translate »