v6 (7-13 februari)

Dagen går mot sitt slut-  himlen färgas rosa..men var är vintern? var är snön? lite minusgrader är det iallafall.
Ingen bofast öbo fyller år denna vecka (om jag inte missat nån under 18…)men väl ett gäng kamrater ♥
IBFs årsmöte i lördags (utomhus) gick bra och det valdes en delvis ny styrelse – protokollet kommer på hemsidan -Flik “för oss öbor” -Bygdegården – om ca 14 dagar. OS är i full gång och Skärgårdens rodel -och kälk klubb är med! – 2 debutanter! och det verkar gå bra. Fanny kör dans/rytm med barn i olika åldrar på söndagar på Lurkan – igår var det dags igen ♥ (barn från mellanskärgården)
Coronarestriktionerna tas bort på onsdag med det är bra att fortsätta vara försiktig då viruset fortfarande finns kvar. Försiktig ska man även vara på vägarna som bitvis är hala. Bageriet och Krogen söker sommarjobbare – är du sugen på att tillbringa hela sommaren på ön -SÖK! Ha nu en bra vecka! Kram Lotta

Translate »