v12 (21-27 mars)

Meen ..var tog mars vägen? nu är vi ju redan i slutet av denna månad..en månad som visar vårtecken på vårtecken – snöpinnarna delvis borta, studsmattor åter på plats, utemöbler börjar plockas fram , fika i solen,tussilago och humlor, tyvärr också pollen men det är ändå härligt! även idag vaknar vi till en morgon med blå himmel och sol, svag vind. Den här veckan fyller 3 bofasta öbor år (vad jag vet, har inte koll på de under 18 och som är nyinflyttade) måndag betyder bibliotek -13-14 o 18-19 och om en månad (26/4) kommer bokbåten också! Tjoho!!
På söndag bjuder Ljusterö Företagarförening in till träff i missionshuset om man är nyfiken på vad de gör.
En snäll,god granne har också tyvärr lämnat oss – vi tänker på familjen.
Till helgen får vi njuta av våfflor också eftersom det är våffeldagen på fredag (och löning för de som arbetar) vilken fantastisk vecka vi har att se fram emot!
Njut av den och ha det så bra! Kram Lotta

Translate »