V13 (28/3-3/4)

Mars levererar SOL!! även idag lyser den från en klarblå himmel…men det ryktas om att den ska gömma sig ett tag innan den åter kommer tillbaka så gör också månaden mars som nu går in i slin slutfas och inte återkommer förrän om ett år.. den här veckan fyller 6 bofasta öbor år –GRATTIS till er! ♥
Hallå alla barn på ön – har ni varit och besökt vår nya fina barn o ungdomsdel i biblioteket? Om inte har ni chans idag! (13-14 o 18-19) ett helt rum med bara barn o ungdomsböcker – wohoo!! Skilla har börjat poppa upp i trädgårdar och diken, alla snöpinnar är nu borta(tror jag) det är sommartid – en snackis och tudelare,båtar börjar sjösättas, man behöver inte ringa och boka plats på båten till Åsättra, torrt i fjolårsgräset så undvik eldning, ta in vårblommor för snö är  i antågande enl progrnosen – ha en fin vecka! // Lotta

Translate »