v16 (18-24 april)

Hoppas alla som åkte till Blåkulla kommit hem igen och ni som åkt hem från ön , att ni kom hem ordentligt. Nu är det åter vardag och skola igen (om man inte bor i Norrtälje) Påskhelgen bjöd på finväder och annandag påsk var till och med varm -många båtar kom i sjön,gräsmattor krattades, lövhögar eldades, hus målades och många njöt av krogens goda mat. Blåsippan uti i backarna stå.. denna härliga vårblomma. sol o värme betyder också pollen och fästingar – blä!! Den här veckan fyller 2 bofasta öbor år – GRATTIS till er. En ny barnfamilj är på gång att permanenta sig på ön – Välkomna! Är du sugen på att bo på ön finns nu hus till salu. Nästa vecka är det bibblan i gen, nu med NYA öppettider 13-14 och 17-18.
Påminner om lite aktivitetsdatum – 26/4-
bokbåten,28/4 sopmöte på Lurkan 30/4 ValborgsPUB på Lurkan – lägg in detta i era almanackor
Önskar alla en härlig vecka! Kram Lotta

Translate »