v17 (25/4-1/5)

NU är tekniken med mig igen (har haft internet problem i 1 vecka!! -kris och katastrof! jösses vad man är beroende av detta nät!) Den här veckan fyller 4 bofasta(/ skrivna) öbor år -GRATTIS till er! Biblioteket hade öppet igår och idag kommer bokbåten kl 14,00 – återkoppla gärna till biblioteket vad ni tycker om de nya öppettiderna (13-14 o 17-18). Blåsippor/vitsippor och sädessärlor är de senaste härliga vårtecknen.Krogen har öppet helger och lite extra i Kristihimmelfärdshelgen. Bageriet har öppet lördagar (om vädret tillåter) 9-11 kanske längre om vädret är strålande och bagaren på gott humör! Förkylningar,maginfluensor och annat huserar på ön, så fortsätt tvätta händerna,håll avstånd och håll dig frisk. På torsdag är det sopmöte på Lurkan -kom ihåg att gå dit och lyssna och tyck till. 15/5 är det årsmöte i Byalaget på missionshuset – boka in även detta! kram å ha det så bra // Lotta

Translate »