v21 (23-29 maj)

Det efterlängtade regnet – vart tog det vägen? Några ynka millimeter var allt vi fick..men det gjorde iallafall att det nu är ännu grönare, körsbärsblommorna är överblommade men nu syns hägg, spirea och syren det är fortfarande magiskt vackert. Den här veckan händer det mycket – kristihimmelfärdshelg (en av öns största till antal människor i lågsäsong) premiär för “Ö-städdag” – 26/5 mellan 10-xx – se mer info på hemsidan. Mors dag och veterandagen är det också. Krogen har extra öppet då det är kristihimmel,bageriet öppnar lite mer – har ni inte varit där och sett hur fint de gjort så gör det! På lördag är det grovsopor 9,30-12,00. Det är 10 bofasta öbor som fyller år den här veckan –GRATTIS till oss!! ( 4-84år) Museet öppnar upp mer å mer -nu efter överenskommelse men 1/7 öppet varje dag 10-14 (eller efter överenskommelse) årets tema RODD. Ingmarsö gårdsmejeri kämpar på och snart kommer kossorna!
Önskar alla en riktigt härlig vecka ♥ kram Lotta

Translate »